ÁVILA

Sovit 8 timmar under helgen, festat och varit igång ganska så konstant. Och såklart på bussresan hem hade vi inte fått nog av upplevelser under helgen.. De som organiserade resan bestämde sig för att vi skulle se ännu en stad på vägen hem, nu bar det av till Ávila!

Ávila ligger ca 100 km väster om Madrid, som har kvar sin medeltida ringmur som omringar hela staden, helt intakt fortfarande! (En av få städer i världen som har en stadsmur, förutom Visby då.... hihi!) Ringmuren har en sträckning på mer än 2 500 meter, nio stadsportar och 88 tornkonstruktioner.

En eftermiddag i Ávila, vandrandes på muren, god lunch och trevliga vänner. Har spenderat dagen med de två systrarna Maria Teresa och Ana, från Puerto Rico, helt underbara tjejer! Så mycket skratt, så mycket liv och rörelse! <3

 

 

 
 
 Tinto de Verano!! Ana och jag delar systerligt!

Goda bakelser att köpa! Nu äntligen tillbaka i Madrid, en sen kväll, men vad gör väl det när jag har haft en helt otrolig helg tillsammans med Madrids studenter!

------------------------------------------------------------------------------------<---------<----------<--------<-------<-------<--------<-------<---

Ledsen, jag förstår mig inte på hur man vrider bilden, haha... 

Kommentarer:

1 Sara A:

skriven

Vilka otroligt fina bilder du tar!

Svar: Tack, kul att du tittar på bloggen! <3
Frida Starck Härlin

2 Mamma:

skriven

Vilken fantastisk stad! Och vilka otroligt fina bilder du presenterar för oss!

Svar: Tack mamma!
Frida Starck Härlin

3 Mumso:

skriven

Estas guapa! Barras de labios?

Svar: Un labial rosa!
Frida Starck Härlin

Kommentera här: