Svamp-Bob!

Hela förmiddagen gick åt till mottagning på urologen med cancerpatienter (njure, prostata, urinblåsa, testikel), där jag fick sitta och titta på en läkare som till varje patient sa "detta ser bra ut, proverna ser bra ut och du kan boka en ny tid för uppföljning om 9 månader". Varje patient tog väl några minuter, och vi betade av runt 35 sådana här patienter på den tid jag var där. Effektiv arbetstid i antal patienter, ja! 
 
Här använder läkarna en "telefon" för att ropa ut patientens namn i högtalaren i väntrummet - alla kan höra vem som är näst på tur, och ingen i det stora väntrummet går miste om att denne ska till urologen. Intressant system. 
 
På kvällens schema stod "äta så mycket du vill" och "se på en rolig film". Jag träffade därför några kompisar på Plaza del Sol här i centrum, vännerna kazakhstanskan (Aiyan), ryskan (Aidana), kinesiskan (Eva) och amerikanen (Brandon). Wokbuffé thai, såklart, där det fanns SUSHI, och man fick äta så mycket man ville (jippiii). Mätta och glada tog vi en lång diskussion om film, där vi till slut kom fram till att Svampbob var den enda film alla kunde tänka sig att se, som gick i rimlig tid (20.30-22.30). Sagt och gjort, betalade billiga 50 kr och såg i 3D denna roliga svampfilur rädda världen genom att lyckas ta tillbaka det stulna receptet på krabburgarna! 

Kommentera här: